HuBS Coaching 

HuBS Coaching levert maatwerk. Wij werken met professionele begeleiders die ruime ervaring hebben op het gebied van huiswerk- en studiebegeleiding, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast beschikken we over uitgebreide ervaring met het begeleiden van scholieren en studenten met een specifieke hulpvraag.

 

Aparte-jongensklassen-op-middelbare-school-gaan-niet-door.jpg

Begeleiding

Zowel leren als studeren gaat niet vanzelf. Hierbij kan begeleiding en/of coaching vaak een uitkomst bieden. HuBS Coaching levert hierbij maatwerk, bijvoorbeeld: plannen, structureren en inzicht geven in leerstrategieën. HuBS Coaching geeft persoonlijke aandacht en heldere uitleg van de stof.

Algemene schrijfvaardigheden

Naast inhoud is de vormgeving van de in te leveren opdracht/paper/scriptie een essentieel onderdeel. We bedoelen hiermee correct Nederlands taalgebruik, juiste opmaak, grammatica en bronvermeldingen. We houden hierbij rekening met de academische richtlijnen (waaronder APA).

Training in taal- en rekenvaardigheden

Bij deze trainingen zal er optimale aandacht worden besteed aan de streefniveaus die behaald moeten worden voor de verplichte taal- en rekentoetsen in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Lees meer

 

Bijles en examentraining

HuBS Coaching biedt vakgerichte bijles aan. Ook bestaat de mogelijkheid om bijles in een groepje te verzorgen. De examentrainingen zijn bedoeld voor middelbare scholieren die hulp nodig hebben bij de voorbereiding op het centraal eindexamen. Lees meer

 


Onze locatie  (Laan van Delfland 2, Monster)

Er kan gebruik gemaakt worden van computers, internet en een bibliotheek.